wensparel cadeauset

NIEUW in ons assortiment: Super unieke Wensparel Cadeausets met echte zoetwater parels

Super origineel en bijzonder cadeau waar je op een verjaardag of andere speciale gelegenheid echt mee aan kunt komen en natuurlijk ook heel leuk om jezelf mee te verrassen.

Wij zijn er in ieder geval helemaal aan verkocht. Het is super spannend om open te maken en het blijft tot op het laatste moment een verassing welke kleur parel er in de schelp zit!

Hoe werkt het?

In de cadeauverpakking zit een doorzichtig blikje met een schelp erin. Voordat je het blikje open maakt doe je eerst een wens, want het is natuurlijk een echte wensparel.

Als je de schelp eruit hebt gehaald kun je hem voorzichtig openen met het bijgeleverde lepeltje en kun je de parel eruit halen. Iedere parel is uniek van vorm en heeft z’n eigen kleur. Je weet dus nooit welke kleur parel er in de pareloester zit.

Je prachtige parel kun je nu in de hanger van de bijgeleverde ketting bewaren en door het sieraad te dragen zal je wens uitkomen! hoe werkt het wensparels

Welke kleur en betekenis heeft jouw parel?

In de pareloester kun je 5 verschillende kleuren parels vinden en iedere kleur heeft z’n eigen betekenis.

• Wit staat voor WIJSHEID
• Crème staat voor SUCCES
• Peach staat voor GEZONDHEID
• Lavendel staat voor RIJKDOM
• Zwart is voor LIEFDE

De zwarte parel is het uniekst en wordt maar weinig gevonden. Maar dat maakt het natuurlijk extra leuk als er bij jouw oester nou net wel een zwarte parel in zit. De kleuren en betekenissen staan ook op de cadeauverpakking zodat je eenvoudig de kleur kan vergelijken met jouw parel.

Hoe ontstaat de zoetwaterparel?

Vrijwel alle parels worden tegenwoordig gekweekt in zoetwater meren en rivieren vandaar ook de naam. Veel mensen denken dat gekweekte parels geen echte parels zijn maar dat zijn ze wel degelijk.

Het hele onstaan van een gekweekte zoetwaterparel is een natuurlijk proces alleen wordt de oester een klein handje geholpen door een klein stukje weefsel in de schelp te plaatsen. Hierna wordt de schelp voor 3 tot 5 jaar terug geplaatst in een meer of rivier.

In het water onstaan meerdere laagjes parelmoer om het weefsel heen en het stukje weefsel lost uiteindelijk helemaal op waardoor er een prachtige natuurlijke parel zal onstaan.

De parels kunnen vele vormen hebben zoals ovaal, druppelvormig, rond, etc en worden ongeveer 5-7 mm groot.
De Wensparel cadeauset bestaat uit een schitterende ketting en parelkooihanger van een hoogwaardige kwaliteit verguld zilver en een doorzichtig blikje met pareloester. Daarnaast hebben we ook een leuke cadeauset met 5 verschillende kleuren zoetwaterparels aan ons assortiment toegevoegd. Met deze set kun je iedere keer weer een andere kleur parel dragen.

Alle setjes zijn verpakt in een mooi doosje waardoor ze ideaal zijn om cadeau te geven.

Wie gaat u verrassen met een prachtige parelset?

Bekijk snel onze nieuwe zoetwaterparel collectie!