Betaalmethodes

Betalen bij Lovely Thingz is veilig en gemakkelijk. Wij bieden je verschillende manieren om te betalen.

iDEAL
Via iDEAL betaalt je snel, gemakkelijk en veilig online via de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard
Wij accepteren Mastercard en Visa. De betaling gebeurt altijd via een SSL-beveiligde server die je gegevens versleuteld verstuurt.

PayPal

Eenvoudig en veilig betalen met je PayPal account. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving van de PayPal website.

Klarna Achteraf Betalen
Met Klarna Achteraf betalen betaal je pas nadat je bestelling geleverd is. Zodra wij je bestelling verzenden, ontvang je van Klarna een e-mail met een digitale factuur en betaalinstructies. Hierna heb je vervolgens 14 dagen de tijd om je bestelling te betalen.

Klarna voert altijd een geautomatiseerde gegevenscontrole uit, ben je bijvoorbeeld jonger dan 18 jaar dan mag je helaas niet met Klarna afrekenen. Wordt je achteraf betaling niet goedgekeurd door Klarna dan kun je natuurlijk met een van de andere betaalmethodes je bestelling betalen.

Bij het gebruik van de Klarna betaalmethode ga je automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden van Klarna. Meer informatie vind je op de website van Klarna.

Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor klanten binnen Nederland en België. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van Klarna.

Klarna Betaal in 3 delen
Spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Het 1e deel betaal je bij de aankoop, het 2e deel na 30 dagen en het 3e deel na 60 dagen. De 2e en 3e betaling verlopen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

Klarna voert altijd een geautomatiseerde gegevenscontrole uit, ben je bijvoorbeeld jonger dan 18 jaar dan mag je helaas niet met Klarna afrekenen. Wordt je Betaal in 3 delen betaling niet goedgekeurd door Klarna dan kun je natuurlijk met een van de andere betaalmethodes je bestelling betalen.

Bij het gebruik van de Klarna betaalmethode ga je automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden van Klarna. Meer informatie vind je op de website van Klarna.

Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar voor klanten binnen Nederland en België. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van Klarna.

Vooraf overmaken / Overboeking
Als je voor deze betaalmethode kiest, ontvang je per e-mail alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, nemen wij je bestelling in behandeling en zal je bestelling zo spoedig mogelijk worden verzonden. Houd hierbij rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Indien wij na 10 dagen je betaling nog niet hebben ontvangen zullen wij je bestelling annuleren.

Bancontact – Mister Cash
Bancontact is een veilige betaalmethode die vooral in België populair is en wordt door de meeste Belgische banken ondersteund. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Belfius Direct Net
Met Belfius Direct Net kun je als Belgische klant vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

KBC/CBC Betaalknop
De KBC/CBC-Betaalknop is een veilige online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Via de KBC/CBC-Betaalknop betaal je online aankopen vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving. Daarnaast heb je bij deze betalingsmethode de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen. Je kunt dan vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van je rekening afgehaald wordt.