Herroepingsrecht

Retourneren of Omruilen

Bijna al onze artikelen zijn uniek en worden speciaal voor jou gemaakt. Het is daarom niet mogelijk om deze artikelen te retourneren of om te ruilen.

Het herroepingsrecht is namelijk niet van toepassing op artikelen welke gepersonaliseerd worden (of onderdelen hiervan) of wanneer er sprake is van maatwerk.

Ook cadeaubonnen, assieraden en oorbellen (vanwege de hygiëne) kun je niet retour sturen.

Natuurlijk doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Heb je echter een artikel van ons ontvangen wat onjuist is door onze fout? Dan lossen wij dit uiteraard graag zo spoedig mogelijk voor je op. Je kunt in dat geval het beste even contact opnemen met onze klantenservice.

Niet gepersonaliseerde artikelen

Een aantal van onze producten zijn niet gepersonaliseerd en kun je (zonder opgave van reden) tot 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour.

Na aanmelding van je retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Terugbetaling of omruiling volgt zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending. Mits wij je retourzending in goede orde retour hebben ontvangen.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ons contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar: info@lovelythingz.nl. Vermeld hierin je naam en het ordernummer en vermeld hierbij of je het artikel retour wilt sturen of wilt omruilen voor een andere artikel.

Stuur de artikelen inclusief een ingevuld herroepingsformulier, deze kun je hier downloaden, naar onderstaand adres:

Lovely Thingz
Margaret Mitchellstraat 96
3207 MT Spijkenisse
Nederland

De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om je retournering met track & trace te versturen. Als het pakje niet genoeg gefrankeerd (of 'retour afzender') is gegaan krijgen we van PostNL een administratieve boete van €7,25 die we doorberekenen (en van het retourbedrag aftrekken). De retourzending is voor eigen risico. Eigen risico houdt in dat Lovely Thingz niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Indien je de volledige bestelling retourneert krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten geretourneerd. Indien je een deel van je bestelling retourneert ontvang je het bedrag dat je hebt betaald voor het geretourneerde artikel retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt gedaan. Bij een omruiling zal het geruilde artikel zo spoedig mogelijk na ontvangst van je retourzending geleverd worden.

Heb je nog vragen over het retourneren of omruilen en staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Meer informatie over het herroepingsrecht vind je in onze Algemene Voorwaarden.