Herroepingsrecht

Retourneren of Omruilen

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met je aankoop. Ben je echter toch niet helemaal tevreden met je bestelling, dan kun je je bestelling uiteraard retourneren of omruilen.

Je kunt een retour of omruiling aanmelden tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Na aanmelding van je retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om het artikel retour te sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.


Terugbetaling of omruiling volgt zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending. Mits wij je retourzending in goede orde retour hebben ontvangen.


Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ons contactformulier gebruiken of een e-mail sturen naar: info@lovelythingz.nl. Vermeld hierin je naam en het ordernummer en vermeld hierbij of je het artikel retour wilt sturen of wilt omruilen voor een andere artikel.

Stuur de artikelen inclusief een ingevuld herroepingsformulier, deze kun je hier downloaden, naar onderstaand adres:

Lovely Thingz
Margaret Mitchellstraat 96
3207 MT Spijkenisse
Nederland

De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij adviseren je om je retournering met track & trace te versturen. Als het pakje niet genoeg gefrankeerd (of 'retour afzender') is gegaan krijgen we van PostNL een administratieve boete van €5,20 die we doorbereken (en van het retourbedrag aftrekken). De retourzending is voor eigen risico. Eigen risico houdt in dat Lovely Thingz niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Indien je de volledige bestelling retourneert krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten geretourneerd. Indien je een deel van je bestelling retourneert ontvang je het bedrag dat je hebt betaald voor het geretourneerde artikel retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de bestelling hebt gedaan. Bij een omruiling zal het geruilde artikel binnen 7 dagen na ontvangst van je retourzending geleverd worden.

Uitgesloten van retournering

Het herroepingsrecht is NIET van toepassing op artikelen welke gepersonaliseerd worden (of onderdelen hiervan) of wanneer er sprake is van maatwerk. Deze artikelen zijn uniek en worden speciaal voor jou gemaakt en zijn daarom uitgesloten van retournering of omruiling. Ook cadeaubonnen en oorbellen (vanwege de hygiëne) kun je niet retour sturen.

Heb je nog vragen over het retourneren of omruilen en staat je vraag niet bij de veelgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.
Meer informatie over het herroepingsrecht vind je in onze Algemene Voorwaarden.