Over ons

Wat ontzettend leuk dat je meer over Lovely Thingz wilt weten!

Wie zijn wij?

Lovely Thingz is ontstaan door onze grote passie voor gepersonaliseerde sieraden en jarenlange ervaring in het juweliersvak.

Wij werken met klein team van super enthousiaste en deskundige mensen en zien iedere bestelling als een groot compliment en blijk van jouw vertrouwen!

Jouw vertrouwen in ons bedrijf is dan ook onze drijfveer en wij doen er alles aan om dit niet te beschamen.

Waar wij voor staan?

Wij houden niet van moeilijke en ingewikkelde procedures en gaan nét die ene stap verder voor onze klanten. Bij alles wat we doen, staat onze klant centraal en ons doel is dan ook om jou de beste shopervaring te geven zodat je zeker weten weer bij ons terug zal komen.

Natuurlijk zijn er al een hoop andere aanbieders van sieraden te vinden op internet maar wij zijn ervan overtuigd dat wij ons zullen onderscheiden op vele punten.

Wat je van ons kunt verwachten?

Wij houden van transparantie en duidelijke en eerlijke informatie over onze producten en levertijden, bij ons weet je waar je aan toe bent.

Onze collectie wordt met de grootst mogelijke zorg voor jou geselecteerd en wij werken uitsluitend met de allerbeste producenten. Alleen het beste volstaat!

Je kunt rekenen op onze persoonlijke service en aandacht, niet alleen voor je bestelling maar ook na je bestellling. Ons team staat altijd voor je klaar.