Levertijden & Verzendkosten

Levertijden

De levertijd van onze artikelen kunnen per artikel verschillen. Daarom vermelden wij bij al onze artikelen altijd de gemiddelde levertijd, zodat je precies weet wanneer je je bestelling kun verwachten.

Wanneer wij je bestelling hebben verzonden krijg je van ons per e-mail een verzendbevestiging toegestuurd. PostNL doet er dan binnen Nederland gemiddeld 1 tot 2 werkdag(en) over om je postpakketje te bezorgen.

Houd er rekening mee dat er op zondag en maandag geen brievenbuspost wordt bezorgd door PostNL.

Levertijd België
Voor levering naar België moet je rekening houden met een iets langere levertijd. Nadat wij je bestelling hebben verzonden doet PostNL er naar België gemiddeld 2 tot 5 werkdagen over om je postpakketje te bezorgen.

Mocht je ongerust zijn over de levering van je bestelling dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

*Tijdens de aanloop naar bepaalde feestdagen (zoals Valentijn, Moederdag / Vaderdag, Sinterklaas en Kerstmis) kan de levertijd oplopen. Ook bij vakantie zijn er tijdelijke aanpassingen op de levertijd van toepassing maar dit zullen wij dan duidelijk op onze website vermelden.

Verzendkosten

Vanaf een bestelbedrag van €30,- wordt je bestelling GRATIS verzonden. Voor bestellingen onder de €30,- bedragen de verzendkosten: €2,95.

Voor verzending naar België wordt je bestelling GRATIS verzonden bij besteding vanaf €50,-. Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten: €3,95.

Bijna al onze producten passen door de brievenbus maar voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten voor Nederland €6,95 en voor België €7,95.

De verzendkosten kun je ook altijd terug vinden in je winkelmandje.